Bağlarbaşı Ortaokulu
Bağlarbaşı Mahallesi Kaymakam Tuncay Sonel Caddesi No20/1 63400 Birecik / ŞANLIURFA

VİZYON

VİZYON Paydaşları ile karşılıklı güven içinde, olumsuz şartları fırsata dönüştüren, kadim medeniyetinden ve milli kültüründen gelen öz değerleri ile yaşayan, teknolojik gelişmeleri takip edip uygulayan, sevgi ve hoşgörü iklimi soluyan bir kurum olarak vatansever, çalışkan, üretken, hür iradeli ve düşüncelerini ifade yeteneğine sahip milli ve manevi değerleri özümseyen bireyler yetiştirmek.

MİSYON

MİSYON Ülkemizde eğitim ve öğretim alanında örnek bir kurum olmak, uygulanacak eğitim metotları ve sosyal aktiviteler ile başarılı, eğitimli bireyler yetiştirmek. Öğrencilerimizin zihninde; insana, ahlaka, kültürel mirasa ve düşünce özgürlüğüne saygıya dayanan bir eğitim ve öğretim anlayışına katkıda bulunmak. Karşılaşılan sorunlara yapıcı çözüm üretme yaklaşımları ile örnek okul olmak. Öğrencilerimizin bütüncül gelişimlerini desteklemek amacıyla akademik yönlerinin yanı sıra kültürel ve sportif faaliyetler sağlayarak milli ve manevi değerlerine sahip, geçmişten gelen tarihi misyonunun farkında bireyler yetiştirmek.

Normal Eğitim

BAŞLAMA: 08:20 BİTİŞ :14:50

Soba

Servis Bilgisi

Birecik Halfeti Göklü Dolmuşları 20 dakikada bir Birecik kalealtından kalkmaktadır.

Birecik-Halfeti yol üstünde 600 hanelik bir köydür.

Kontenjan Bilgileri

1 Türkçe, 1 Matematik, 1 Fen Bilimleri, 1 Din K. Ve Ahlak B. ,1 Sosyal Bilgileri, 1 İngilizce, 1 Beden Eğitimi, 1 Okul öncesi kontenjanı bulunmaktadır

TÜBİTAK 4006 BİLİM ETKİNLİKLERİNE KATILMAKTAYIZ.

TÜBİTAK 4006 BİLİM FUARI